Kalender for november

Her er de koncerter, du skal gå til, og de plader, du skal lytte til, i november.

Velbekomme! Vi gør det gerne.

Koncerter

Først og fremmest kunne du jo, som vi faktisk også nævnte i sidste måned, tage til Todd Terje på KBIII. Svært at stå stille til!

Her er de andre kalenderpunkter for november…

4. november:

Som nævnt tidligere spiller Mayer Hawthorne på Kulturbolaget i Malmö. Der er stadig billetter, så drøn over og kys lidt med en sød pige til noget lækkert fløde.

10. november:

J. Cole – Det er vel lidt moderne i det, og hans navn lyder som noget R&B pjat. Men han er sgu meget god alligevel. Se ham i VEGA.

13. november:

Postiljonen på Ideal Bar. De to svenske computernørder + kvinden der synger kommer til København med deres hvislende synths, langsomme beats og drømmevokalspor. Og nå ja, så selvfølgelig det der Whitney Houston-cover

16. november:

Zebra Katz – Vega og CPH:DOX giver os en fed aften med queer rap og en film om dirt bikes. Zebra Katz kommer forbi og spiller. Det var ham med ”Ima Read”. Det bliver sikkert uhyggeligt.

20. november:

El-P + Killer Mike = Run The Jewels – Deres koncerter på Roskilde 2013 var bomben, og det bliver det nok også i VEGA. Ingen undskyldninger, bare køb billet.

Black Milk – eller… undskyldningen for ikke at tage til El-P og Killer Mike skulle vist være hvis man hellere ville se Black Milk på Loppen. Hvis du er i tvivl om hvorfor du skal se Black Milk kan du jo læse vores anmeldelse af hans seneste plade her.

23. november:

Det er svært at komme uden om Trentemøller, hvis man interesserer sig for tækknoens dejlige verden. Og hvorfor skulle man også forsøge at komme uden om ham? Han spiller på VEGA, og mon ikke vi får noget guf fra det nye album at høre? Noget med en trommemaskine, synth og rå guitar i skøn forening? Som fx ”Still on Fire” her:

 

Udgivelser

1. november (i dag!):

Booka Shade – Eve: Så snart du ser det navn, så løber mundvandet. Ellers burde det i hvert fald. Booka Shade har altid repræsenteret ren lækkerhed inden for den elektroniske musik. Og denne gang virker ikke som en undtagelse. Hør for eksempel ”Love Inc” her, og sig with a straight face, at det ikke er ret lækkert. Can’t do it, can ya?

5. november:

Eminem – Marshall Mathers LP 2: Ja… Det bliver sgu nok dårligt. Der er et par singler ude allerede, men dem må du selv finde. De skal ikke ligge her.

Tech N9ne – Therapy: Og den plade er nok alt for lang. Og han rapper rigtig hurtigt. Indtil videre er der ingen grund til at tro, at ecstasykongen af KCMO har fornyet sig selv synderlig meget.

Cut Copy – Free Your Mind: Sange om evigheden og kærligheden og ja, det er episk ud over det hele. De lyder, som de plejer; med små tweaks; der er skruet lidt op for 90’er-inspirationen på de elektroniske grooves, lyder det umiddelbart til. Det er en god ting, stol på os.

12. november:

Denmark Vessey – Cult Classic: Han er opkaldt efter en slaveoprører født på St. Thomas, og han laver skidefed Detroit-hiphop. Det bliver fedt.

Hør selv:

[Opdatering] Læs vores anmeldelse her.