Hip hop på Roskilde – det ser sgu meget godt ud.

I lyset af dagens længe ventede offentliggørelse af Outkast til Roskilde Festival, får i her et rundown af højdepunkterne i dette års foreløbige hiphop program.

Og lad os da bare starte med dagens hovednavn, Outkast. I ved hvem de er, og i ved hvad de har lavet. I elsker dem, og det gør vi også. Jeg er selv en megafan af Stankonia, og jeg lover at gå helt amok til ”B.O.B”. Hyg dig dog lidt denne torsdag aften med det lange, weedstinkende, groovy ”SpottieOttieDopaliscious” fra Aquemini:

Og hvis vi fortsætter med dagens announcements, kommer vi til Chance The Rapper. Han er fra Chicago, har rappet med Action Bronson, og han lyder lidt som en fjollet Weezy (som om Weezy ikke lød fjollet nok i forvejen). ”Juice” er et lækkert jazzy track, som jeg godt tør love vi får lov at høre til sommer:

World’s Fair er fra Queens, og de er så skide mange at man hele tiden må holde øje med tracklisten når man hører deres tape fra sidste år, Bastards of the Party. Jeg elsker ”’96 Knicks”, der lyder lidt som hiphop gjorde i de gode gamle dage, så det kan i lige tjekke ud:

Og apropos hiphop i gamle dage, får festivalen skam også besøg af LA gruppen Dilated Peoples. Alt hvad du bør vide om dem kan du vel egentlig få ud af ”Worst Comes To Worst”, som er produceret af The Alchemist, og såmænd også har en cameo på mic’en af the king of monotone, selveste Guru, og et lille glimt af Preemo, Pete Rock og Scarface i videoen:

I næste uge vender jeg tilbage med et overblik af resten af årets Rawskillz-rap.

Holla.

One thought on “Hip hop på Roskilde – det ser sgu meget godt ud.

  1. Pingback: Roskilde hiphop pt. 2 | Sort Snak & Tækkno

Der er lukket for kommentarer.