Tækkno | Ugens udgivelse: Divergent soundtrack

divergent-poster-full
DIVERGENT. “One choice can transform you”. Jeg aner ikke, hvad denne film handler om. Men det er ligemeget, for soundtracket ser ud til, og hører ud til, at være da bomb diggity.

Det er lige før, jeg gerne vil gå i biffen og se den her, bare for at høre nogle af de fede numre på et stort anlæg. Og kun momentvis lade mig distrahere af folk i stramtsiddende tøj, der siger ting som “the future belongs to those who know where they belong”.

Anyway, lad os hoppe på det divergente hypetog og se, hvilken last det transporterer…

Pretty Lights – Lost and Found (ODESZA Remix)
LFO LFO LFO LFO. Ud over det hele. Hip-hop-tempo, tækkno-sound. Pretty Lights kan noget med lækre beats. Og det kan ODESZA også. Keep an eye out for these guys.

A$AP Rocky feat. Gesaffelstein – In Distress
Det er her, der bør gå et stroboskoplys i gang i biografen. Har ærlig talt svært ved at se, hvordan sådan et ondskabsfuldt og downright banging nummer passer ind i de cookie-cutter-teenage-følelser, filmen er fuld af, hvis man skal dømme ud fra traileren. Kongen af fransk, destruktiv og ganske ubehagelig tækkno allierer sig med kongen af hip-hop-hype. Det største problem er måske, at der ikke går længe, før kids allevegne går og kæmper med at udtale “Gesaffelstein”, som er deres nye yndlingskunstner.

M83 – I Need You
Saxofonsexsolo, storslået spadespilleri og sukkersød sangtekst. M83, ladies and gentlemen.

Honorable mentions
Kendrick Lamar er her. Chance the Rapper er her. Og så er der et Skrillex nummer, jeg kun har kunnet finde et minut af fra en livekoncert: Hold da op. På resten af soundtracket er der blandt andet en masse Ellie Goulding. Hele listen kan du selv Google dig frem til. Just kidding.

Filmen kommer den 21. marts (i USA, but who cares), og du kan se traileren her: