Roskilde hiphop pt. 2

I sidste uge fik I part 1 af min primer på årets foreløbige hiphop program på Roskilde Festival, og nu fortsætter vi så med resten af navnene:

Han er fra Harlem, han ruller med A$AP Mob og han hedder A$AP Ferg. Jeg synes måske at det der trap kan blive lidt pres, men “Shabba” er sgu alligevel fjollet nok til at være fedt:

Earl Sweatshirt er fra OFWGKTA, og alle er tossede med ham. Og det er der god grund til. Stilen minder om resten af Odd Future-kollektivet, men Earl er bare lidt tightere og lidt bedre over hele linien. Tjek ”Chum”:

Indtil for nylig troede jeg bare at Pusha T var en ung rapper der lavede musik jeg sikkert ikke ville kunne lide, og derfor roligt kunne ignorere. Men så var der et par gode kammerater der lige satte mig på plads og viste mig hans gruppe Clipse. Og det er bomben. På solofronten showcaser ”Numbers on the Boards” hans flow og de lidt spacede produktioner på hans nyeste plade My Name is My Name som Kanye West har stået i spidsen for:

På den danske front kommer S!vas i år forbi Roskilde Festivalen. Jeg ved ikke noget om ham, men min kæreste har vist mig ”D.A.U.D.A”, som de unge vidst nok kan lide. Og det er sgu også ret ballin:

Yo.