Tækkno | Prisuddeling

Værs’go’, Borneland, I har vundet lækkerhedsprisen for Mix 20 / Mar 14 / Vocal hook.

Lækkkkkker

Det er nemlig super lækkert. Mere af den slags ælektronika, tak.

Til dem, der ikke kender dem, har Borneland-brødrene i en del år nu gjort sig som producere og resident DJ’s på KBIII i Kødbyen, hvor der ofte er – surprise surprise – lækre navne på plakaten. Indrømmet, det er længe siden, jeg har givet dem et lyt, men det kommer til at ændre sig fremover, efter jeg lige mandede mig op og hørte dette seneste mix.

Det vindende mix
Fra første track er der sommerstrandfeststemning, en ting man godt kan få brug for på en råkold, blæsende, regnende forårsdag i Danmark. Det er mellow grooves hele vejen igennem, laid back jammin’ over mere hårdtpumpende tracks til en afslutning, hvor 90erne først siger hej, hvorefter ballet bliver lukket med funky disco dance nice (som man siger):


Remixes
Ja, her går det også okay. Det her Turboweekend-remix var første gang, jeg stiftede bekendtskab med brødrene. Jeg vil bruge denne lejlighed til at anbefale det endnu en gang. Smooth as baby:

Jeg kan da også lige huske dig på deres remix af Bug A Boo, som kom i starten af året og – fortjent – skabte en del hype. En plade, jeg håber alle DJ’s har stående klar forrest i pladetasken. Andet ville være dumt:

Hold det lækkert derude!