Masser af hiphop på Vanguard Festival 2014

Vanguard festivalYo yo yo!

Vanguard Festival – du ved, dem der sidste år gav dig Wu Tang, De La Soul og Pharoahe Monch – har i dag offentliggjort de først 8 navne til årets Festival i Søndermarken. Og der er nogle seriøse nuggets til hiphop-folket.

Først og fremmest er der tale om stjernerne i verdens bedste hiphoporkester, The Roots. Du kender dem dels for gigget som husband for Jimmy Fallon, men vigtigere for megahittet “The Seed 2.0” og det her sprøde shit med Erykah Badu:

Dertil kommer stjernerne fra din yndlingsfilm da du var teenager, How High, nemlig Method Man & RedmanM-E-T-H-O-D MAN var selvfølgelig også på Frederiksberg sidste år, men det gør nu ikke noget, for denne gang får vi nok lov at høre “Da Rockwilder”:

Så glæder vi os ellers bare til at stå og hænge i solen og jive til overtegnedes kærestes fave band The Pharcyde. Der er tale om ægte solskins-LA-rap når drengene fra South Central smører din dame med “Passin’ Me By”:

Sidst blandt dagens hiphop-announcements er Dâm-Funk fra Stones Throw Records. Neo-funk produceren er nok bedst kendt for sit colab med The Artist Formerly/Sometimes Known as Snoop Dogg, 7 Days of Funk. Mon ikke vi alle får det meget lækkert med lidt ægte G-funk bump n grind musik:

Tjek Vanguard Festivals hjemmeside for mere info.

2 thoughts on “Masser af hiphop på Vanguard Festival 2014

  1. Pingback: NAS + The Roots? Ok. | Sort Snak & Tækkno

  2. Pingback: Vanguard 2014 warm-up: Yasiin Bey aka Mos Def | Bas & Trommer

Der er lukket for kommentarer.