Tækkno | Ugens udgivelse: Andhim – Body Language 14

bl14-716x386

 

Aaaaah…intet som et rigtig lækkert mix. Body Language er mixserien fra Booka Shades label Get Physical, der siden 2002 har stået for at udgive det ypperste i houseverdenen. I dag hører vi volume 14, mixet af tyske Andhim. Slow and steady, dette mix lægger blødt ud, bliver hårdere, men aldrig dumt. Gold Pandas følsomme lyd åbner, vi får et jazzet, intermission-esque nummer, og herefter bliver vi nænsomt, via et strings-drevet nummer, gelejdet over i den house, vi nok kender allerbedst. Den dybe, går-i-maven-bas på Axel Bomans “Hello” giver dig lyst til at ryste din røv, eller i det mindste nikke i takt med hovedet. En tidlig favorit. Spol lidt frem, og nu er der rigtig gang i tingene. Fokus på grooves det meste af vejen, med enkelte stand-out-numre. For eksempel en Andhim-produktion, nemlig remixet af 2Raumwohnungs “Bye Bye Bye”, som er downright dirty: Smooth grooves kombineret med et hook og et repetitivt violinarrangement, der bare sætter sig fast i hovedet med. det. samme.

Jeg vil ikke udrede mere her, men blot sige, at det bestemt er et mix, der er værd at lytte til ende.

Er du pjattet med grooves og tysk, melodisk deep house, gør da blot følgende: Lyt til smagsprøven på hele mixet her!

Tracklist
1. Gold Panda – If You Knew (Reprise Long Live Take)
2. Maribou State – Moon Circles
3. Robag Wruhme – Pnom Gobal
4. Axel Boman – Hello
5. Ian Pooley – Kids Play (Stimming Remix)
6. Super Flu – IDDQD
7. Martin Waslewski – Dederon Pinafore
8. Optick – Hopasa (ICS Remix)
9. MarcAshken featuring SOS – Cat Walk
10. 2Raumwohnung – Bye Bye Bye (andhim Remix)
11. Atjazz – It’s Complete (Chateau Flight Darkside Mix)
12. Bostro Pesopeo – Cheer Up
13. andhim – Hausch
14. HVOB – Always Like This (andhim Remix)
15. Super Flu – Gether (andhim Remix)
16. Stereo Total – Liebe zu Dritt