Det skal du til Distortion i dag: Onsdag

a7895dc9cc-artworks-000056456377-7riw1d-original

“Hey, jeg kan ikke overskue, hvad jeg skal høre på Distortion” hører jeg dig sige. Læs dette indlæg, og følg så med de kommende dage, så bliver det hele meget nemmere.

Without further ado: din guide til første Distortion-dag 2014…

For det første skal du stikke forbi Coma Club på Fælledvej 7, hvor blandt andre Kenneth Bager spiller. DJ’s bliver nogle gange kaldt eklektiske uden at være det, men Bager kan faktisk godt leve op til det. Hør for eksempel dette set fra maj i år, hvor der er slap bass-funk, elektronisk filmmusik, latinskinspirerede tromme+trompet-beats og 90’er-lydende house på én gang. Sidste år til Distortion gik det ret kompromisløst ned med Hr. Bager, something like this.

Som de amerikanofile fyre, vi er, er nysgerrigheden da også helt klart pirret af Beta Houses arrangement “Fuck’d Up“, hvor der loves en rigtig collegefest med røde kopper og alt det jazz der. Tjek det ud, måske kan man lave kegstand. Husk at spise Falafel tra Torvets, hvis du kan komme til for pis og cigaretter.

Er du i humør til eventyr (læs: væk fra Sankt Hans Torv), så stik til Sortedam Dossering 17, hvor blandt andre BUDA (Lulu Rouge) spiller op til dans/hop. Ellers bliver du hængende ved torvet og husker at holde øje med Rust & Soupanaturals fest, som altid plejer at være leveringsdygtig i hiphopklassikere og andre livsnødvendigheder.

Når festerne på gaden lukker, kan du stikke på Culture Box og høre Legowelt, som vel nok kan betegnes som prototypiske elektroniske “troldmænd”. Tjek det.

Hvis du er i lidt mindre nørdet humør og bare gerne vil bounce, burde du måske tage på Global, hvor fx Zuzuka Poderosa spiller. Nemmeste måde at lære dem at kende er nok dette remix af Eurythmics-klassikeren Sweet Dreams. De er brasilianere, og de har masser af monkey tonky-beats i baghånden, kan jeg garantere. Der kommer også danske Copyflex, som plejer at være god for et helt åndssvagt energiniveau.

Det bliver et helvede at prøve at komme ind, men DJ Spinn på Rust er bestemt et lyt værd. Vilde footworkbeats.