Det skal du til Distortion i dag: Torsdag

toddterje

Så blev det torsdag, og du skal naturligvis ud på Vesterbro og høre musik og drikke en øl i solen. Det skal vi i hvert fald.

På Vesterbro kan du tage et smut forbi Rasmus Rekyls TIPI Rave på Istedgade 60. Manden bag det dejlige Skydeklubben lover drag queens og “powwow power punch”. Og så kan han godt lide deep house. Hvem kan ikke lide deep house? Madtip: Smut forbi Kadeau på Skydebanegade og spis noget Michelin-mad. Du skal da også have en dosis hiphop midt i al den rave, så find Mysundegade, hvor blandt andre Tue Track spiller til Fatberri’s & Revolt-arrangementet. Hvis du ikke har fået nok rave, så kan du helt sikkert hoppe en masse til RAWs fest på Sønder Boulevard. Er du til rave, som er en tand mere mellow (som i ryste-røv mere end hop-op-og-ned) er det helt klart tiden værd at kigge forbi Bassdrop-arrangementet på Sønder Boulevard. Her er for eksempel Fat Pony og Borneland: Tech, deep, (nu)disco og alle de smooth afskygninger af housemusikken. Du får travlt, for det kunne sagtnes også blive sjovt henne til Radio24syvs Asfaltbal, hvor der skal synges sing-a-long til radioen live fra Vesterbro, der er sækkepibeparade, og så er værterne ingen andre end Distortion-bossmanden Thomas Fleurquin samt radioens kreative makkerpaer, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.

Og så er det ud på klubberne:

Der er sgu Todd Terje denne aften i Svømmehallen (DGI-Byen). Disco er genopstået i denne nordmand, og hvis man ikke får lyst til at get down and get jiggy til for eksempel Inspector Norse eller Strandbar så har man sandsynligvis ikke drukket nok Club Mate med vodka. Der kommer også Rumpistol og Unkwon her. Hvis man er i humør til en skør oplevelse, er der Matmos på Jazzhouse. Be advised, man bør nok have røget sig en…øh, smøg, inden man går ind til det her. Men fedt, det er det.

Døm selv. Her er Todd Terje: