Distortionguide: Fredag

boys-noize-donnastag

Så blev det fredag, og så skal vi på havnen

Der er igen i dag masser af fed musik at kaste sig ud i. En af de rigtig spændende navne på havnen er Debmaster (tjek for eksempel dette nummer), som spiller til Phono Festival i Tippiteltet. Ved Colberg Truck-festen bliver det hele holdt ægte af Pede B from the streets. Og med mindre, du har boet i en hule/under en sten det sidste stykke tid, har du nok hørt megahittet DAUDA. Featuring-manden Gilli rapper også her. Han arbejder hårdt, gør han. Selvfølgelig er der altid fest for de fuldeste ved navnkundige DJ Er Du Dum Eller Hvad på Container Stage.

Senere på aftenen skal du sådan set bare finde Klatrehallen. Der er wobblekongen Skream, Kenton Slash Demon-drengene fra When Saints Go Machine med deres lækkertækkno og HOV: Minsandten om det ikke er Boys Noize, den tyske, uforudsigelige konge af tectronic (det mest forudsigelige ved ham er, at det stensikkert bliver en cray-cray time). Glem andre ting: Du skal herind i aften.