Det skal du til Distortion i dag: Lørdag

Mykki-Blanco.-Image-courtesy-of-Family

FINAL PARTY!

Så skete det. Den store afslutningsfest. Orker du ikke at slæbe dig hele vejen ud på Refshaleøen? Well, you should. Her er, hvorfor…

Det vælter med god tækkno i dag. Tjek Michael Mayers stemningsfulde, laidback grooves. Tjek Superpitcher: Det er minimal, underspillet. tyskertækkno, som kun tyskerne kan det. Wonderboy Nathan Fake med alt fra de tungeste beats til de mærkeligste, skrøbelige produktioner, dukker såmænd også op. Og så er det her nummer fra Beatmörtelz noget af det fedeste, der længe er kommet på et 4-to-the-floor-beat. Behøver Hudson Mohawke en introduktion efterhånden? Du ved vel godt, at han lavede trap, inden folk havde fundet ud af, det var en ting, ikke? At han har produceret for Kanye og R.Kelly? Go go go.

Okay, tag en dyb indånding oven på al den benhårde tækknomusik. Der er skam også noget guf til hiphopfolket i aften. Der er selvfølgelig Marvelous Mosell, som tænker på dig! Men glem ikke Mykki Blanco, der med sin queer-“is he gay or what?”-stil har pisset masser af folk af og vækket lige så manges nysgerrighed. Ej at forglemme et intenst, nærmest heftigt flow på tunge, tunge, tunge, clubvenlige beats.