Tækkno | Ugens udgivelse: Mr. Flash – Midnight Blue

MrFlashÅh, slap bass lever endnu! Ja, nogle husker måske 2007, dengang alle skulle til at lære, hvordan man udtaler “Justice” på fransk. Det var samtidig der, Ed Banger Records slog navnet fast som pladeselskabet for al den frække, franske housemusik. Med masser af slap bass. Mr. Flash går ikke så meget op i, at der ikke står 2007 i kalenderen længere. Hans “Radar Rider” var nemlig den allerførste udgivelse på Ed Banger, så han kan gøre, hvad han vil. Og hvem kan bebrejde manden? Prøv bare at høre Motorcycle og sig mig, om manden ikke kan bruge al den slap bass, han vil? I dag, eller rettere, i mandags, har Mr. Flash så begået et vaskeægte sommerhit med kælen korvokal, violin og solskinsklaver. En af de numre, hvor det ikke rigtig gør så meget, hvad der bliver sunget om, eller om det giver mening, så længe det rammer den rette cheesy vibe. Det lykkes, må man sige:

“Moonchild”, som også er med på udgivelsen, er et mestendels forglemmeligt track med en typisk Mr. Flash-sound. DJ’s ville nok kalde det et “filler”-track. Til gengæld er der et spændstigt Margot Remix af “Midnight Blue” på. For lytteren med hang til mere tempo såvel som et rullende beat og et mere konstant energiniveau, er dette versionen, man bør gå efter. Progressive trance møder sommerhouse. Du kan høre snippets fra alle versionerne af “Midnight Blue” herunder  Margots Remix er 3. track i rækken.

Fortsat god sommer.