Tre fede ting på Trailer Park 2014

TP logo uden årstal FARVE

Selvom vi kommer til at fokusere mere på Vanguard Festival på bloggen, skal I da ikke snydes for en lille hurtig 1-2-3’er om Trailer Park. Så her på falderebet: en anbefaling til hver af de tre dage.

Torsdag: Sekuoia
Krydsning mellem ambient, akustisk og knastørre, elektroniske beats. Det er laid back på den groovy måde. Spillede også på årets Roskilde Festival. Hvis du så ham da, er her muligheden for et glædeligt gensyn. Hvis ikke, så er det bare med at tjekke ham ud i aften kl. 00.00 udenfor (Outdoor).

 

Fredag: Nonsens
Åh, ja. De her Nonsens-drenge. Hvis du var på Roskilde i år og tilfældigvis befandt dig i Street City fra omkring kl. 20 tirsdag aften, så gik der nok ikke mange minutter, før du tænkte:

500px-Anchorman-well-that-escalated-quickly

Det er så hidsigt ud over alle grænser, at det anbefales kun at se disse gutter, hvis dit energiniveau er kalibreret til en abefest ud over alle grænser. Jeg mener, prøv bare at høre det her nummer, for eksempel:

 

Lørdag: Simon Dokkedal
Det bliver skørt, og det bliver fedt, når Simon Dokkedal AKA Dj LeBon går på. Man kan godt høre, manden er fra Den Sorte Skole, selvom der er lidt mere synthtungt på hans soloproduktioner, end på skolens plader hidtil (der jo i sagens natur er samples through and through). Hvis Nonsens er en koncert, hvor man mistænker folk for at indtage hvidevarer, er det her, mistanken falder på noget “sticky icky”.