Vanguard 2014 warm-up: Seinabo Sey

Hvor: Sun Ra Stage
Hvornår: Fredag kl. 13.00

65_seinabo-sey

Hvis du har været på Festival, på stranden, til fest eller bare i nærheden af en radio er du nok allerede stødt på Seinabo Sey denne sommer. For det første var hendes “Hard Time” ugens uundgåelige på P3. Simpelthen et fængende popnummer, der er ikke så meget andet at sige til det:

For det andet er du sandsynligvis stødt på Kygos uimodståelige remix af nummeret “Younger” (et remix, der vel at mærke fungerer så godt, fordi “Younger” har et hamrende catchy hook og i øvrigt er et rigtig lækkert nummer i sig selv):

Hun spænder dog også bredere end rendyrket pop, og på et par af de andre numre, jeg har hørt igennem, trænger inspirationen fra soulmusikken tydeligere igennem. Vi kan sandsynligvis forvente at høre meget mere til denne svenske sangerinde fremover. Hvis vi er heldige, beviser hun i morgen i Søndermarken, at hun kan matche den hype, der bygger sig op om hendes navn lige nu.