MOTHER FUCKING PREEM!

Det er nærmest alt hvad vi behøver sige til dagens nyhed om at DJ Premier skal spille på årets Vanguard Festival. Men da jeg egentlig altid bare har lyst til at fable om at Preem er den bedste hiphop-producer nogensinde uddyber jeg da gerne.

DJ Premiers beats er vel nok de mest genkendelige i hiphop overhovedet, og alle hiphop-fans med respekt for sig selv har nok et par Premier joints på deres top ti liste over bedste rap tracks nogensinde.

DJ Premier er selvfølgelig manden på the 1s and 2s i legendariske Gang Starr. NYC duoen er mine personlige favoritter i hiphoppens hallowed halls, og deres plade fra 1998, Moment of Truth, var det første rapalbum jeg købte for mine hårdt opsparede lommepenge.

Premier var den perfekte DJ til at udnytte The King of Monotone, Gurus, flow:

Derudover er det selvfølgelig også Preemo der producerede Nas’ supertrack ”NY State of Mind” fra Illmatic:

Så du ved at det er her det går ned.

Super booking, Vanguard.

Og yo – der er stadig billetter til Vanguard Music Festival!

One thought on “MOTHER FUCKING PREEM!

  1. Pingback: Vanguard 2015 warm-up: DJ Premier | Bas & Trommer

Der er lukket for kommentarer.