Vanguard 2015 warm-up: Mobb Deep

Mobb Deep Står lørdag for at lukke Vanguard Music Festival (inden turen går til Pumpehuset).

Havoc og Prodigy, der ligesom Nas kommer fra Queensbridge, har siden midten af halvfemserne været blandt de mest anerkendte navne i østkyst hiphop, og ikke uden grund. Deres hardcore leveringer og dystre beats leder tankerne hen på det bedste fra Big L og Bumpy Knuckles.

Mobb Deeps første album, Juvenile Hell, var ikke ligefrem en succes, og floppede kommercielt. Det havde dog en enkelt DJ Premier produktion, som, hvis du har læst vores primer om Preem, lyder karakteristisk ukarakteristisk:

Opfølgeren The Infamous fra 1995 bragede til gengæld ud i alle hiphop hoveders pladesamling – ikke mindst på grund af det her nummer:

Det korte af det lange er, at Mobb Deep kl 21.50 på Sun Ra scenen kommer til at sætte dig perfekt i stemning til at bounce hele natten – sammen med os.

Skynd dig at score din billet.