Guide: Vanguard dag 2

JAY

Så står den på hip-hop i Søndermarken for anden dag i træk.

Her på falderebet får du lige tre tips fra os om, hvem der, sandsynligvis, bliver fede i dag.

S!vas
Det bliver spændende at se, hvilken retning han tager med sin koncert som et af Danmarks helt store hip-hop-fænomener de seneste år. Bliver det meget S!vas “classic” eller får vi smagsprøver på helt nye ting? Vi tror faktisk begge dele. Læs hele vores optakt til S!vas her.

Jay Electronica
Nok et af de navne med allermest buzz op til årets Vanguard. Spørg hip-hop-kendere, og de nævner alle Jay som noget af det, de har glædet sig allermest til. Og med god grund. Efter sit riff på Eternal Sunshine of the Spotless Mind gjorde ham verdensberømt har han bare fortsat med kreative, men også klassiske produktioner og et solidt greb om sit håndværk.

DJ Premier
Den måske bedste hip-hop-producer nogensinde! Det er svært at finde superlativer nok til DJ Premier. Hvis du skal have en lynhurtig intro til hans stil, kan du læse vores primer her. Kort fortalt er det hamrende catchy, virkelig old school og med en uovertruffen sans for samples og cuts.

God fornøjelse!

One thought on “Guide: Vanguard dag 2

  1. Pingback: Vanguard dag 1: Hip-hop-arm, øl og Per V | Bas & Trommer

Der er lukket for kommentarer.