Hiphop | De bedste hiphop podcasts

Du er vild med hiphop, men du vil også gerne score hende den lækre der aldrig snakker om andet en Serial og alle de andre podcasts hun hører. Hvad gør du?

Det er jo nemt. Hør hiphop-podcasts!

Her er en lille guide til vores favoritter af slagsen:

podcast_secret skin

Secret Skin

Værten på Secret Skin hedder Open Mike Eagle. Open Mike Eagle er en indie-rapper der stammer fra Chi-town, men som i dag bor i Los Angeles. På Secret Skin snakker han med andre indie-rappere om det at være indie-rapper, og om hele indie-rap scenen. Indie-rap, indie-rap, indie-rap.

Foruden interviews med indie-rappere spiller han deres indie-raps. Og så indie-rapper han på sine egne indie-rap-beats. Mere indie-rap.

Find Secret Skin på iTunes eller dit meget bedre podcast-app.

podcast_microphone checkMicrophone Check

NPR er skam også nede med hiphop, og deres hiphop-podcast er med ingen anden end Ali Shaheed Muhammad fre A Tribe Called Quest ved roret.

På Microphone Check snakker Ali og NPRs musik-redaktør Frannie Kelley med alle indenfor hiphop, fra Vince Staples til Large Professor.

Interviewsne på Microphone Check kommer godt i dybden, og de tager sig god tid. Og så er det en fornøjelse at høre Mr. Muhammad snakke om gamle dage med alskens rap-koryfæer.

Microphone Check kan findes gennem de sædvanlige kanaler – get on it.

podcast_combat jackThe Combat Jack Show

Combat Jacks podcast er lidt for podcasts hvad M.O.P. er for hiphop. Råbende, lidt irriterende, og ret fedt.

Combat Jack var engang chefredaktør på The Source, så han er gammel i gårde udi hiphop-journalistisk, så han får nogle dope interviews i hus. På det seneste har Warren G fx været på besøg, så det er jo meget sejt.

Og, you get the drill, The Combat Jack Show kan findes hvis du trykker på det der lille forstørrelsesglas eller whatever i dit podcast-app.