Black Milk i Pumpehusets have

Black Milk

I stedet for at drøne hjem og tage et bad i aloe vera efter solens hærgen, bør du i aften lægge din vej forbi Pumpehusets have. De har nemlig været smarte at rykke Black Milk koncerten udenfor, så vi alle kan få en bid af hiphopkagen.

Du kender Black Milk for hans suveræne 2013 album No Poison No Paradise som indeholdt det helt vildt overlegne “Sunday’s Best/Monday’s Worst”.

I haven får Black Milk selskab af Keis Khatib, der ligesom Black Milk både står på micen og knapperne i studiet. Keis Khatibs debuttape var literally et tape, så det er mega hiphop, og så har han lavet det her mega fede nummer:

Lækkert, Right?

Det hele går ned i aften kl 19.00 i Pumpehusets have i Studiestræde 52. Og det er gratis!

Se mere på facebook eller Pumpehusets hemmasita (eller hvad det nu hedder).