Roskilde Festival: Er Freddie Gibbs aflyst?

Hvis du er nede med denne blog og med hiphop, har du nok bemærket at Freddie Gibbs er blevet viklet ind i en noget speget sag i Frankrig. Det drejer sig om at han i Østrig er blevet anklaget for en voldtægt der skulle være blevet begået for et år siden, og derfor er han blevet anholdt i Frankrig. Nu er det så af en dommer i frankrig blevet besluttet at Indiana-rapperen skal udleveres til Østrig.

Dette taget i betragtning har vi svært ved at forestille os at det lykkes Freddie Gibbs at smutte nordpå til dyrskuepladsen i næste uge. Øv øv øv!

Det bliver spændende at se om Roskilde Festivals supper-bookere er i stand til at finde en afløser – og især spændende om det bliver en afløser på linie med ScHoolboy Q som jo trådte til i stedet for Future.

Så det blev ikke i år vi skulle høre den her på Avalon: