The Get Down – hiphop tv!

Yo, som en hver anden med tid at slå ihjel og jævnlige tømmermænd har vi selvfølgelig et Netflix abonnement. Og Netflix har nu forstået at hiphop er fremtiden – eller rettere – fortiden.

Baz Luhrman har begået et meget, meget lush og funky stykke prestige-drama om hiphoppens fødsel i the Bronx i slutningen af 70erne. Og det hedder The Get Down – hvis du ikke er oppe på beatet. Tjek lige traileren her, inden vi snakker videre:

Med på producer-teamet er skam også legenden Nas, og både Grandmaster Flash og Kurtis Blow har bidraget til produktionen og som historiske kilder. Og der er selvfølgelig nogle unge grasshoppers der spiller både Gradmaster og Kool Herc.

The Get Down er propfyldt med dope beats, dejlig disco og mega lækre damer. Og Jaden Smith. So what are you waiting for??