Hiphop | Et par koncerter du skal se

Nu hvor sommeren vidst endelig er slut, er det ved at være tid til at rykke ind på spillestederne, drikke nogle guld tuborg, og se noget hiphop. Her får de et par bud op hvad der rør sig i det Københavnske på koncertfronten:

Ghostface Killah & Killah Priest

Der er tale om hiphop-royalty når Wu-Tang rapperen Ghostface Killah gæster Pumpehuset. Ghost er kongen af storytelling i rap, og i øvrigt en af pionerene af forbindelsen mellem hiphop og tegneserier takket være hans første soloalbum Ironman – hvorfor han også går under aliaset Tony Stark. Sidste år lavede Ghost i øvrigt en collab med MF DOOM som de kaldte DOOMSTARKS.

Ghost tager Killah Priest med sig, som er en Wu-hang around, og som i sin tid startede supergruppen The HRSMN (dem med det super sjældne album). Han er sej og rapper om mærkelige religiøse ting, så det er jo meget spændende.

Det går ned på Pumpehuset 29. september kl 21.00.

BJ The Chicago Kid

Der er dømt våde trusser når BJ The Chicago Kid rammer pumperen. Den soulede sanger er homies med Top Dawg Entertainment, så det betyder tracks med Kendrick, ScHoolboy Q, Ab-Soul etc. BJ synger sukkersøde bollesange på hiphopbeats, så hvis du nu lige skal have din nye dame med til koncert kunne det være et bud.

BJ The Chicago Kid spiller på Pumpehuset 13. oktober kl 21.00.