Luke Cage: Mere hiphop tv!

Tidligere i år gav Netflix os Baz Luhrmans The Get Down, som behandlede hiphoppens undfangelse i the Bronx. Forrige uge fik vi så deres seneste Marvel installment, Luke Cage, som følger efter Daredevil og Jessica Jones.

Luke Cage – som også var med i Jessica Jones – har superstyrke og er så godt som usårlig. Disse evner bruger han i en kamp for retfærdighed i nutidens Harlem, som i Marvel-universet er styret af et familiesyndikat af både kriminelle klubejere og korrupte politikere.

Showet er proppet med kanon musik, såsom cameos af både Raphael Saadiq og Faith Evans, og alle afsnittene er opkaldt efter Gang Starr tracks. What’s not to love?

Hvis du er i tvivl om det er hiphop nok, så tjek den her fight scene med “Bring da Ruckus” som backdrop:

Ja, man skulle tro vi blev betalt af Netflix, men det gør vi altså ikke.

Skynd dig ind og se Luke Cage!