No Panty: “Hola”

I august smed NYC-rapperne Joell Ortiz, Nitty Scott, MC og Bodega Bamz albummet WestSide Highway Story. Dette nye superprojekt gik under navnet No Panty.

Du kan hører hele albummet her.

Åbningstracket “Hola” har så nu fået en musikvideo, som nok både udbreder kendskabet til No Panty. Men samtidig understreger videoen også at der nok ikke bare er tale om en one off collab, men at No Panty er en ny regulær supergruppe indenfor latin rap.

Dette må siges at være godt nyt, for os der har savnet nyt materiale fra Nitty Scott, MC – hun har ikke rigtig udgivet noget siden sit debutalbum The Art of Chill i 2014. Samtidig må man sige at det cementerer Joell Ortiz og Bodega Bamz som nogle af dette års mes tout there rappere, da de begge udgav albums tidligere på sommeren.

Du kan tjekke videoen til “Hola” her – der mangler ikke flotte biler og sommer-vibes. Og Nitty Scott, MC ser dejlig ud.