Roskildes fulde program er ude

RF har i dag droppet det fulde program, som indeholder et par sande guldklumper for Bas & Trommer-kernelæseren. Det handler nemlig om Danny Brown, Anderson .Paak, Joey Bada$$, Mike Skinner, Massive Attack og Dua Lipa. God spredning, solid hiphop, OG triphop og fed popmusik.

Så selvom din læderjakkebærende rockven som altid vil brokke sig, synes vi RF har stablet et eklektisk, moderne program på benene. Nu glæder vi os bare til at komme i gang med at skrive nogle mere dybdegående primers til årets program. Så hold øje med siden her, når vi kommer tættere på årets Roskilde Festival, som løber af stablen 30. juni – 7. juli.

One thought on “Roskildes fulde program er ude

  1. Pingback: Pro Eras Powers Pleasant har EP på vej | Bas & Trommer

Der er lukket for kommentarer.