Sommerens festivaler og alt det andet

Nu er vi hjemme fra ferie, og det betyder masser af content til jer. For alle sommeres fede ting er hastigt på vej.

Traditionen tro har vi snart en tørre Roskilde Festival-suite på vej, som kan forberede jer på alle de koncerter i skal se på årets største musikbegivenhed.

Derudover laver vi selvfølgelig en indføring i alle the kids’ yndlingsnavne som spiller til den nye endags-hiphop-festival Hafnia Zoo. Og så har vi selvfølgelig ikke glemt sensommer-techno-klassikeren Strøm!

Alt det og meget mere kan i finde her på siden inden i har besluttet jer for om det endelig er i år i lægger Aperol Spritz på hylden og finder noget nyt at drikke, eller om den lige får en runde mere.

Og vi starter i morgen med et kig på hiphop og R&B på Roskilde Festivals warm-up program.