Roskilde warm-up: hiphop og R&B under warm-up dagene

Jada

Når man snakker musik på Roskilde Festival, snakker man jo altid om hovednavnene ovre på Orange og den slags – men der er altså også masser af tunes til at skabe en naturlig pause i ølbowlingen under opvarmningsdagene. Her får du lige et par nedslagspunkter, som vi synes er fede:

Jada

Den danske sangerinde laver kølig pop med klare R&B indflydelser – tænk SZA. Og så har hun lavet  en musikvideo med en hel masse damer til førstesinglen Keep Cool. Jada er den perfekte måde at starte en solrig RF på, når hun spiller på Countdown søndag kl 14.00.

Loke Deph

Vi er sikre på at Loke Deph er på vej til at blive dansk hiphops store stjerne, og det har vi været siden han i 2016 smed sommerhiphopbangeren “God Tid”, som vi stadig elsker. Siden da er der kommet mere på repetoiret – men det er sgu stadig vores favorit. Loke Deph spiller på Countdown mandag kl 16.30. Vi ses.

 

Fraads

Dansk sad boy trap om heartbreaks og den slags. Så der kommer masser af flotte unge piger og drenge man kan danse med. Og det lyder da også godt – bevar os. Hittet er “Heroppe”. Fraads spiller på Countdown mandag kl 15.00.

Så fik i sat de første cirkler i programmet. Følg med i morgen, når vi sætter nogle flere!