Jay Electronica: 10 år senere…

Jay Electronica

I følge New Orleans rapperen er hans debutalbum færdigt. Det er så også kun 10-13 år forsinket.

Jay Electronicas første album var i sin tid rygtedes til at droppe i 2007 (!!), og siden i 2010, da han signede med Roc Nation. Siden da er en skive fra kultrapperen blevet ventet af rygtebørsen utallige gange, men nu er der måske kommet andre boller på suppen.

Jay siger at albummet er optaget på 40 dage siden slutningen af december, så der er ikke tale om 10 år gamle sange. Rygterne går også på at der skulle være en fire feature af Jay-Z, so what’s not to love?

Roc Nations Detox er altså måske alligevel ved at blive til virkelighed. Jay Electronica siger selv på twitter at albummet dropper om 40 dage. Lad os se om hypen kan holde så længe.

Indtil da kan du lige give den her klassiske banger et lyt: